Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ, ο Κριστόφ Γκαλτιέ τόνισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα επιστρέψει...

Παρά τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ (ήττα με 2-1), στο κύπελλο Γαλλίας, ο Κριστόφ Γκαλτιέ, έδειξε να μην ανησυχεί για την συνέχεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, ταξιδεύει το Σάββατο στο Μονακό για το ντέρμπι με τους Μονεγάσκους, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Εάν συγκρίνουμε τα δύο ημίχρονα, υπήρξε πολύ μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Καταφέραμε να βγούμε απ’ αυτό κάποια στιγμή, αλλά δεν χρησιμοποιήσαμε πολύ χώρο σε βάθος», σχολίασε ο Κριστόφ Γκαλτιέ και πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε ένα… ηλίθιο γκολ μετά την ανάπαυλα και από εκείνη την στιγμή, δεν ήμασταν καλοί. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μην μένουμε σε αυτόν τον αποκλεισμό. Θα ανακάμψουμε γρήγορα και θα καθαρίσουμε το μυαλό μας, ώστε αυτή η απογοήτευση να μην είναι σημαντικό βάρος. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο γι ‘αυτό, έχουμε αποκλεισθεί. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Νεϊμάρ βρήκε τους κατάλληλους χώρους κι έδωσε καλές πάσες. Μετά, ήταν πιο περίπλοκο για εκείνον αλλά και για όλους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!