Η απόλυτη «βόμβα» που προσπαθούσε να πυροδοτήσει ΟΛΟ το ΝΒΑ εν τέλει έσκασε από τους Σανς με την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ.

Το Μπρούκλιν έμεινε επίσημα… γυμνό. Η απόλυτη «βόμβα» που προσπαθούσε να πυροδοτήσει ΟΛΟ το ΝΒΑ εν τέλει έσκασε από τους Σανς. Η ομάδα του Φοίνιξ έκανε δικό της τον Κέβιν Ντουράντ και μάλιστα… κοψοχρονιά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σαμς Χαράνια, το Φοίνιξ έστειλε στους Νετς τους Μίκαλ Μπρίτζες, Καμ Τζόνσον, Τζα Κράουντερ και 4 μελλοντικά ντραφτ πικ πρώτου γύρου για χάρη του Ντουράντ. Για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, το Μπρούκλιν συμπεριέλαβε στην συμφωνία και τον Τζι Τζέι Γουόρεν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Σανς ήθελαν τον Κέβιν Ντουράντ από το καλοκαίρι. Ωστόσο, το deal τότε δεν ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Φοίνιξ να ψάχνεται τις τελευταίες ημέρες για το απόλυτο «μπαμ» μετά και την αποχώρηση του Κάιρι Ίρβινγκ.

Και εν τέλει, το θέλημά τους έγινε. Ο Κέβιν Ντουράντ πάει να βρει τους Μπούκερ, Πολ και Έιτον για να κάνουν μία ακόμα… σούπερ-ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!