Η Έβερτον έταξε 3,5 εκατομμυρίων λιρών στον Σον Ντάις αν «σώσει» την ομάδα από τον υποβιβασμό τη φετινή χρονιά.

Ο Σον Ντάις κατάφερε να μεταμορφώσει την Έβερτον μέσα σε λίγες ημέρες και να την οδηγήσει, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της, στην τεράστια νίκη επί της πρωτοπόρου Αρσεναλ με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League, αναπτερώνοντας τις ελπίδες για αποφυγή του υποβιβασμού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αγγλος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα του Λίβερπουλ στη θέση του Φρανκ Λάμπαρντ και κατάφερε μέσα σε μια εβδομάδα να της εμφυσήσει την αγωνιστικότητα και το πάθος που της έλειπε. Έβερτον

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail» ο Ντάις αν καταφέρει να κρατήσει την ομάδα στην Premier League, τότε θα λάβει πριμ 3.5 εκατ. λιρών, ποσό που έχει συμφωνηθεί με τη διοίκηση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!