Ο Ντουέιν Μπέικον εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα κόντρα στη Βαλένθια μετά τις νέες προσθήκες στο «τριφύλλι».

Από πλευράς των παικτών του Παναθηναϊκού ο Ντουέιν Μπέικον εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα μετά τις νέες προσθήκες στο «τριφύλλι».

«Θα είναι σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι. Όμως με τις προσθήκες νέων παικτών, αλλά και τους παλαιότερους, νομίζω θα είμαστε εντάξει. Έχουμε, ιδιαίτερα με τους νέους παίκτες, κάποια κομμάτια που μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Απλά θα πρέπει να ενώσουμε τα κομμάτια μέσω των προπονήσεων και να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο στο παρκέ» επισήμανε ο Αμερικανός φόργουορντ και συνέχισε αναφερόμενος στο τι πρέπει να κάνει καλύτερα η ομάδα του σε σχέση με τον αγώνα στη Βαλένθια:

«Να μην αργήσουμε να μπούμε στον αγώνα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στο πρώτο παιχνίδι, υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ. Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε πίσω και έπρεπε να επιστρέψουμε και καταφέραμε να πάμε τον αγώνα στην παράταση.

»Αν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό και να βγούμε απ’ την αρχή και να παίξουμε 40 λεπτά καλού μπάσκετ, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!