Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε μέσω Twitter το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης σε όσους έχουν πληγεί από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία.

0 Έλληνας πρωταθλητής με ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε την στήριξή του στους σεισμόπληκτους των δύο χωρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Στέλνω την αγάπη και υποστήριξή μου σε όλους όσους πλήττονται από τις συνεχιζόμενες προκλήσεις στην Τουρκία και τη Συρία. Να θυμάστε ότι η ελπίδα και η δύναμη είναι πάντα μέσα μας και μαζί θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Να θυμίσουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο τουρνουά του που είναι στο Ρότερνταμ την ερχόμενη εβδομάδα ενώ θα ακολουθήσει το Tour με Μεξικό και ΗΠΑ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!