Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ μίλησε για τη μεταγραφή του Γκάκπο στη Λίβερπουλ αλλά και τη συμβουλή που του έδωσε.

Σε συνέντευξή του ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ δήλωσε πως είχε επικοινωνία με τον Γκάκπο και τον παρότρυνε να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, ο Ολλανδός προτίμησε τη Λίβερπουλ του Φαν Ντάικ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ:

«Η μετακίνηση όνειρο για τον Γκάκπο θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν σε επαφή με τον Τεν Χαγκ από τον Αύγουστο.

Και εγώ ήθελα να πάει στην Γιουνάιτεντ, όχι επειδή ήταν ομάδα μου και τους αγαπώ αλλά και επειδή είναι καλύτερη από την Λίβερπουλ και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στους παίκτες της.

Τον συμβούλευσα να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι συνέβη και αρνήθηκε τη συμβουλή μου και άκουσε τον Φαν Ντάικ που τον δελέασε για να πάει στη δική του ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!