Τα δάκρυα του ΛεΜπρόν Τζέιμς για την αποθέωση από τον κόσμο των Λέικερς αφότου έγινε κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών.

Ο αγώνας των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πέρασε στην αιωνιότητα καθώς ήταν αυτός που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε 38 πόντους, προσπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και έγινε πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA με 38.390 πόντους.

Αφού σημείωσε το ιστορικό καλάθι του ρεκόρ του, το ματς διεκόπη για να τιμηθεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ να του δίνει την μπάλα που συμβολίζει την αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών.

Ο ίδιος ο «Βασιλιάς» δεν άντεξε και εμφανώς φορτισμένος δάκρυσε από την αποθέωση του κόσμου. Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους φίλους των Λέικερς, τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, αλλά και την οικογένειά του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!