Αιχμές κατά των Μπρούκλιν Νετς άφησε ο Κάιρι Ίρβινγκ που τόνισε πως υπήρχαν στιγμές πως ένιωσε ασέβεια από την πρώην ομάδα του.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποχώρησε από τους Μπρούκλιν Νετς με προορισμό το Ντάλας και τους Μάβερικς. Με δηλώσεις του τόνισε πως υπήρξαν στιγμές που ένιωσε ασέβεια από την πρώην ομάδα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάιρι Ίρβινγκ:

«Ξέρω πως θέλω να βρίσκομαι σε μέρη όπου με εκτιμούν και όχι απλά με ανέχονται ή δεν με κάνουν να νιώθουν πως με σέβονται.

Υπήρξαν στιγμές στο Μπρούκλιν που ένιωσα ασέβεια και δεν μιλούσαν για το ταλέντο και την εργασιακή μου ηθική. Όλοι συζητούσαν για αυτά που έκανα εκτός παρκέ, οπότε θέλω να αλλάξω αυτά τα δεδομένα, να γράψω τη δική μου ιστορία και να συνεχίσω να προπονούμαι στο γυμναστήριο και να επικεντρωθώ εδώ στο Ντάλας σε πράγματα που μπορώ να κοντρολάρω.

Δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσει με ονόματα και θα χτυπήσω πίσω από την πλάτη κάποιου ή θα διαρρεύσω πράγματα στα Μέσα.

Δεν ήμουν ποτέ τέτοιος. Τώρα βλέπω ανθρώπους να λένε πράγματα για μένα που δεν τα είχα υπόψη μου. Είχα την ευκαιρία να περάσω αρκετή ώρα εκτός γηπέδων και εκτίμησα τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο και ξέρω πως χρειάζονται όρια στην υγεία μου, ειδικά σε αυτό το επάγγελμα διασκέδασης. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους, με το front office. Έχει να κάνει με αυτά που προτίθεμαι να ανεχτώ και πήρα την ευκαιρία. Ευτυχώς οι Ντάλας Μάβερικς με διάλεξαν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!