Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ, για τον θάνατο του 21χρονου αθλητή των Ιπποτών Χαριλάου, Βασίλη Χριστοδούλου.

Τη ζωή του σε ηλικία 21 ετών έχασε ο καλαθοσφαιριστής του ΑΣ Ιπποτών Χαριλάου -σύλλογος που συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ)- Βασίλης Χριστοδούλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο εκλιπών φέρεται πως άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του, από καρδιακή ανακοπή. «Μετά τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Χριστοδούλου, όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα… », τονίζεται σε ανάρτηση του ΑΣ Ιπποτών, σε προφίλ που διατηρεί η ομάδα στο διαδίκτυο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Βασίλης Χριστοδούλου