Ο Τιάγκο Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και τη νέα σεζόν και αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους.

Ο Τιάγκο Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και τη νέα σεζόν, καθώς είναι βασική επιλογή του Γκράχαμ Πότερ για την αμυντική γραμμή των «μπλε».

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έχει ολοκληρώσει τις επαφές με τον 38χρονο Βραζιλιάνο σέντερ μπακ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, ο οποίος δήλωσε πως σύντομα θα μπουν άμεσα οι υπογραφές για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, για έναν ακόμη χρόνο.

Μετά τον Σίλβα η Τσέλσι θέλει να επεκτείνει για δύο χρόνια το συμβόλαιο του Ματέο Κόβασιτς, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!