Δημοσίευμα των «Times» αποκαλύπτει πως η Τότεναμ δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Χάρι Κέιν σε άμεσα αντίπαλό της.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του Χάρι Κέιν.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τα «σπιρούνια» από τον Ιούνιο και ήδη τα σενάρια είναι πολλά.

Δημοσίευμα των «Times» αποκαλύπτει πως σε ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, η Τότεναμ δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει σε κάποια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης ίσως κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη που σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων

Φυσικά δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ωστόσο, αν η Τότεναμ δεν είναι σε θέση να διεκδικεί τίτλους, ο Χάρι Κέιν δύσκολα θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.