Η Μπαρτσελόνα δεν παίζει μόνη της στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπερνάντο Σίλβα - Μπήκε και η Παρί Σεν Ζερμέν στο κόλπο της μεταγραφής.

Ο Μπερνάντο Σίλβα είναι… φευγάτος από την Μάντσεστερ Σίτι και ήδη πολλά δημοσιεύματα τον συνέδεσαν με την Μπαρτσελόνα. Όμως στο κάδρο ήρθε να προστεθεί και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να μπει σφήνα στους «μπλαουγκράνα» και να τον κάνει δικό της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μπερνάντο Σίλβα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 αλλά έχει τάσεις φυγής λόγω του περιορισμένου ρόλου του.

Φέτος έχει 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους πολίτες, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και πέντε ασίστ. Το εκτιμώμενο κόστος της μεταγραφής του θα είναι λίγο κάτω από τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.