Ο αρχηγός της Λειψίας, Βίλι Όρμπαν, θα χάσει τον αγώνα με την Ουνιόν Βερολίνου το προσεχές Σάββατο για να γίνει δότης βλαστοκυττάρων.

Ο αρχηγός της Λειψίας, Βίλι Όρμπαν, θα χάσει τον αγώνα με την Ουνιόν Βερολίνου το προσεχές Σάββατο αλλά για ιερό σκοπό. Λειψία

Ειδικότερα, ο Όρμπαν θα γίνει δότης βλαστοκυττάρων αφού ενημερώθηκε προ ημερών πως είναι συμβατός δότης για έναν ασθενή στον οποίο μπορεί να κάνει ένα δώρο ζωής. Λειψία

0 30χρονος άσος της Λειψίας συμμετέχει στο πρόγραμμα από το 2017.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Εξεπλάγην όταν με ενημέρωσαν, αλλά δεν αμφέβαλα ποτέ. Ήθελα να βοηθήσω, είναι η ευκαιρία να σώσεις μια ανθρώπινη ζωή με ελάχιστη προσπάθεια και δεν το σκέφτηκα καν. Ελπίζω μόνο να γίνει ο άνθρωπος καλά», τόνισε ο Όρμπαν χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να παίξω, αλλά φυσικά είναι πιθανό να χάσω το προσεχές παιχνίδι με την Ουνιόν, όμως αυτό είναι δευτερεύον αυτή τη στιγμή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!