Μέχρι και Bonus θα εισπράξει ο Κάιρι Ίρβινγκ από τους Μπρούκλιν Νετς με αφορμή την ανταλλαγή στους Ντάλας Μάβερικς.

Η ανταλλαγή του Κάιρι Ίρβινγκ στους Ντάλας Μάβερικς και η συνύπαρξή του με τον Λούλα Ντόντσιτς αποτελεί το κυριότερο θέμα συζήτησης στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Σταδιακά γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Μέσα σε όλα αυτά, οι Μπρούκλιν Νετς θα πρέπει να δώσουν και… bonus στον πρώην παίκτη τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε το 2019 περιλάμβανε το trade kicker του 15%, το οποίο αντιστοιχεί σε 1.982.507 δολάρια.

Κάπως έτσι, ο Κάιρι Ίρβινγκ θα βγει (ακόμη περισσότερο) κερδισμένος από την ανταλλαγή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.