Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται υπό έρευνα από Γάλλους εισαγγελείς για φερόμενη αδήλωτη εργασία όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται υπό έρευνα από Γάλλους εισαγγελείς για φερόμενη αδήλωτη εργασία, όπως ανακοίνωσε σήμερα (7/2) η εισαγγελία του Παρισιού. «Μετά από μια καταγγελία που ελήφθη στις 13 Δεκεμβρίου 2022, ξεκίνησε έρευνα στις 16 Ιανουαρίου 2023 για λόγους αδήλωτης εργασίας», ανέφερε το γραφείο της εισαγγελίας στο Reuters. Παρί Σεν Ζερμέν 

Η καταγγελία έγινε από τον Τυνήσιο Χιτσάμ Μπουαζίλα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εργαζόταν ως σύμβολος του προέδρου του συλλόγου Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όπως δήλωσε στο Reuters ο δικηγόρος του, Μπερτράν Ρεπόλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν εργάστηκε ποτέ στην Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε ο σύλλογος της Ligue 1, σύμφωνα με τη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe, σημειώνοντας ότι η γαλλική ομάδα δεν θέλησε να σχολιάσει γεγονότα που σχετίζονται με «άτομα που έχουν συνηθίσει να προβαίνουν σε χειραγώγηση μέσων ενημέρωσης κάνοντας παραπληροφόρηση».

Ο Μπουαζίλα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είχε διευκολύνει την άφιξη του δικτύου «Al Jazeera Sports» (τώρα BeInSports) στην περιοχή του Μαγκρέμπ, και ήρθε έτσι σε επαφή με τον Αλ Κελαϊφί, κορυφαίο στέλεχος του ομίλου media του Κατάρ. Στη συνέχεια έγινε ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του, ειδικά μετά την αγορά του γαλλικού συλλόγου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα l’Equipe, ο 47χρονος διεκδικεί τώρα μισθούς για διάφορες συμβουλευτικές δραστηριότητες μεταξύ 2015 και 2018, που πραγματοποιήθηκαν προς όφελος του συλλόγου και του Αλ Κελαϊφί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!