Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς με αφορμή το ρεκόρ που πρόκειται να «σπάσει» ο «Βασιλιάς».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τόνισε πως είναι ένας από τους κορυφαίους (αν όχι ο GOAT) ωστόσο έδωσε και το έναυσμα για τη νίκη της ομάδας του στο μεταξύ τους ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Το έχω πει πολλές φορές. Εγώ – αν και πολλοί μιλάνε για τον Μάικλ Τζόρνταν – μεγάλωσα παρακολουθώντας τον ΛεΜπρόν, τον Κόμπι, τον Ντουράντ. Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει (σ.σ τον ΛεΜπρόν) ήταν η συνέπεια. Είναι καλός για 20 χρόνια. Δεν είχε ποτέ κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ήταν πάντα διαθέσιμος για την ομάδα του. Πάντα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο.

Πιθανότατα θα σπάσει το ρεκόρ με τους Θάντερ ή εμάς, αλλά δεν θα μείνει εκεί. Πιθανότατα θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με 40.000 πόντους. Φέτος έχει 30 πόντους μέσο όρο, όπως και πέρυσι. Την τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν, πόσο, 23 χρονών; Είναι τρελό, αλλά γίνεται καλύτερος. Κινείται καλύτερα. Προφανώς καταλαβαίνει το παιχνίδι, αλλά τώρα είναι σαν να κυριαρχεί. Ξέρει πού να πάει, πώς να πάρει μπροστά αυτός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Προφανώς αυτός έχει θέσει το σχέδιο που θέλω να ακολουθήσω. Πολλοί παίκτες έρχονται και φεύγουν. Είναι καλοί για 2 χρόνια, 3 χρόνια, 5 χρόνια. Εγώ θέλω να είμαι σπουδαίος για +15 χρόνια. Να μπορέσω να κάνω επιτυχημένη την ομάδα μου, να κατακτήσω πρωταθλήματα, να βελτιωθώ.

Όταν σκέφτεσαι τον ΛεΜπρόν, αυτά τα πράγματα σκέφτεσαι. Συνέπεια και το γεγονός ότι είναι σπουδαίος για χρόνια. Θα φτάσει τους 40.000 πόντους και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιος που θα μπορέσει να πλησιάσει στο να σπάσει αυτό το ρεκόρ για καιρό. Για να σπάσεις αυτό το ρεκόρ πρέπει να παίξεις 20 χρόνια σε υψηλό επίπεδο, χωρίς να τραυματιστείς και ίσως το σπάσεις. Κάτι που είναι τρελό. Σίγουρα έχουμε ανταγωνιστεί αρκετές φορές ο ένας τον άλλο.

Προφανώς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη στο Λ.Α, που μας νίκησε στο πρώτο ματς. Δεν θα σκεφτόμαστε το ρεκόρ. Σίγουρα όμως είναι ιστορικό ρεκόρ και πρέπει να βγάλεις το καπέλο σε κάποιον τόσο σπουδαίο. Πρέπει να του δείξεις σεβασμό, να του δώσεις λουλούδια και να ελπίζεις ότι στο μέλλον θα βρεθείς σε τέτοια θέση ώστε να κάνει ο κόσμος το ίδιο με σένα. Σίγουρα είναι ένας από τους κορυφαίους, αν όχι ο GOAT».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!