Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Εφές και Φενερμπαχτσέ στην Ευρωλίγκα λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε Τουρκία και Συρία.

Την αναβολή των αγώνων της Αναντολού Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενερμπαχτσέ με την Αρμάνι Μιλάνο για την 24η αγωνιστική ανακοίνωσε κι επίσημα αργά το βράδυ της Δευτέρας (6/2) η Ευρωλίγκα, λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία από τα ξημερώματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή «…τα παιχνίδια της Εφές κόντρα στην Ρεάλ και της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Αρμάνι, που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 9 και 10 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, αναβλήθηκαν και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία». Ευρωλίγκα

Παράλληλα, αναβλήθηκε και το παιχνίδι της Μπούρσασπορ κόντρα στην Μπουρζ, που είχε προγραμματιστεί για τις 8 Φεβρουαρίου για το Eurocup. Λίγες ώρες νωρίτερα η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας αποφάσισε την ακύρωση όλων των αθλητικών διοργανώσεων στην Τουρκία μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!