Επιβεβαιώθηκε τόσο από στελέχη της Χατάισπορ, όσο κι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας πως ο Κρίστιαν Ατσού ανασύρθηκε ζωντανός μέσα απ’ τα ερείπια.

Επιβεβαιώθηκε την Τρίτη (7/2) τόσο από στελέχη της Χατάισπορ, όσο κι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας πως ο Κρίστιαν Ατσού ανασύρθηκε ζωντανός μέσα απ’ τα ερείπια ενός κτιρίου που κατέρρευσε στην πόλη Χατάι, μετά τον καταστροφικό σεισμό 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που συγκλόνισε τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2) τα σύνορα Τουρκίας-Λιβάνου.

Αν και οι πληροφορίες που έβγαιναν αργά το βράδυ της Δευτέρας (6/2) από το περιβάλλον του Ατσού (κυρίως μέσω του ατζέντη του) δεν επιβεβαίωναν τα δημοσιεύματα πως ο διεθνής Γκανέζος μεσοεπιθετικός είχε ανασυρθεί, αλλά υποστήριζαν πως παρέμεινε εγκλωβισμένος στο γκρεμισμένο κτίριο, ο 31χρονος άσος έχει απεγκλωβιστεί και βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο, με προβλήματα στην αναπνοή και τραυματισμό στο δεξί πόδι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Κρίστιαν Ατσού ανασύρθηκε τραυματίας. Ο αθλητικός μας διευθυντής, Τανέρ Σαβούτ, είναι δυστυχώς ακόμα κάτω από τα ερείπια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Οζάτ, σύμφωνα με το Reuters.

Ο 31χρονος εξτρέμ εντάχθηκε στη Χατάισπορ το 2022. Η ειρωνεία τη τύχης είναι πως σκόραρε το μοναδικό γκολ στη νίκη με 1-0 επί της Κασίμπασα το βράδυ της Κυριακής (5/2), λίγες ώρες πριν από το σεισμό, ο οποίος έχει κοστίσει ήδη τη ζωή σε περισσότερους από 5.000 ανθρώπους σε Τουρκία και Συρία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!