Έτοιμη να καταθέσει πρόταση και στον Σέρχιο Μπουσκέτς φέρεται να είναι η Αλ Νασρ.

Πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά για κάθε σεζόν συμβολαίου διάρκειας δύο χρόνων, έκανε στον Σέρχιο Μπουσκέτς η Αλ-Νασρ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης “Mundo Deportivo”, σημειώνοντας ότι το συμβόλαιο του 34χρονου αρχηγού της Μπαρτσελόνα λήγει στις 30 Ιουνίου, με τον προπονητή των Καταναλών και φίλο του, Τσάβι Ερνάντες, να θέλει να το ανανεώσει και να μείνει στη Βαρκελώνη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς είχε αποφασίσει να φύγει λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων, για το MLS και την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά η επιμονή του Τσάβι τον κράτησε στη Βαρκελώνη. Τώρα ο Μπουσκέτς αναμένει την πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας όμως ότι στην εξίσωση υπάρχει πλέον και η προσφορά εκατομμυρίων της Αλ Νασρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.