Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη φάση των «16» του Basketball Champions League δίνει σήμερα στις 19:30 η ΑΕΚ.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη φάση των «16» του Basketball Champions League θα δώσει σήμερα (7/2, 19:30) η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη υποδέχεται τη Λιμόζ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 11ο όμιλο της διοργάνωσης, και θα «κυνηγήσει» τους δύο βαθμούς, προκειμένου να πανηγυρίσει τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία της στο γκρουπ και να διατηρηθεί στην προνομιούχο δυάδα του ομίλου που χαρίζει το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ένωση προέρχεται από την ήττα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (74-64) και η νίκη κόντρα στην -ουραγό και χωρίς νίκη στον όμιλο- γαλλική ομάδα θα δώσει ώθηση στον «Δικέφαλο», ο οποίος θα δώσει «κολλητά» παιχνίδια με τη Λιμόζ, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (7/3).

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 11ο όμιλο της φάσης του Basketball Champions League, στον οποίο μετέχει η ΑΕΚ, έχει ως εξής:

ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ)-Λιμόζ (Γαλλία) 7/2 (19:30)

Μάλαγα (Ισπανία)-Γαλατασαράι (Τουρκία) 8/2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ουνικάχα Μάλαγα 2-0 4β.
  2. ΑΕΚ 1-1 3β.
  3. Γαλατασαράι 1-1 3β.
  4. Λιμόζ 0-2 2β.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!