Ο Θοδωρής Καρυπίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη, μέσω skype, πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, μίλησε στους παίκτες της ομάδας μετά την ήττα από τον Ιωνικό σε σκληρό ύφος και τόνισε πως ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ακόμα τους ενημέρωσε πως θα συνεχίσουν με τον Απόστολο Τερζή τον οποίο και θα πρέπει να σέβονται.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Καρυπίδης:

«Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα αυτό αλλάζει. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό. Δύο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπάτζετ του Ιωνικού. Αλλά οι παίκτες του Ιωνικού μπαίνουν μέσα και παίζουν με πάθος, τα δίνουν όλα. Σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία.

Οποίος δεν έχει καταλάβει που βρίσκετε ή δεν θέλει να καταλάβει να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο να φύγει. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε 2 ή 3 χρόνια συμβόλαιο σε ισχύ. Δεν με ενδιαφέρει το πως, αλλά από εδώ και πέρα είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσε μετά το ματς του Σαββάτου.

Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Οποίος δεν ματώσει από εδώ και πέρα τη φανέλα δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο, μη δω ξανά αδιάφορο παίκτη.

Σαν επαγγελματίες θα σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί με τον Απόστολο Τερζή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!