Παναθηναϊκός: Στις 800.000 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του Αϊτόρ μετά την τελική συμφωνία στην οποία ήρθαν οι δύο πλευρές.

Η διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, για την επέκταση της συνεργασίας τους μετά (και) το εφετινό καλοκαίρι είχε αίσιο τέλος, με την τελική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε πριν το σαββατοκύριακο (4-5/2) να βγάζει «λευκό καπνό». Παναθηναϊκός

Ο ατζέντης του Καταλανού εξτρέμ (και μεγάλου άτυχου του Παναθηναϊκού την εφετινή σεζόν, μετά τη ρήξη χιαστού αριστερού γονάτου που υπέστη στις 23/10 στο ματς με τον Άρη) ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Πέμπτη (2/2) και η προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», επικυρώθηκε ουσιαστικά απ’ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (3/2), δηλαδή την ημέρα των 115ων γενεθλίων του συλλόγου.

Αν και υπήρξε αρχικά μία σημαντική διαφορά ανάμεσα τις δύο πλευρές, όσον αφορά ορισμένα οικονομικά σημεία του νέου συμβολαίου, κατόπιν προτάσεων κι αντιπροτάσεων οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά σε όλα τα βασικά σημεία της επέκτασης της συνεργασίας τους κι έγινε πράξη αυτό που ήθελε κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής: Να παραμεινει στον Παναθηναϊκό.

Στο νέο συμβόλαιο του Αϊτόρ θα περιλαμβάνεται μία πολύ γενναία αύξηση, καθότι απ’ τις 450.000 ευρώ, οι απολαβές του θα αγγίξουν πλέον τις 800.000 ευρώ σε ετήσια βάση. Παναθηναϊκός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κι από εκεί και πέρα θα υπάρξουν κάποια συγκεκριμένα μπόνους στόχων (προσωπικών, αλλά κι ομαδικών) και συμμετοχών. Η νέα συμφωνία των δύο πλευρών αφορά επέκταση συνεργασίας για 2+1 χρόνια.

Δηλαδή κλειστό συμβόλαιο έως το 2025 και προοπτική επέκτασης για άλλον ένα χρόνο (Ιούνιος 2026). Η δε ενεργοποίηση του «+1» είναι αποκλειστικά θέμα του κλαμπ, όσον αφορά το πότε θα θελήσει να πατήσει το «ΟΚ» στην επέκταση και την παραμονή του Αϊτόρ για άλλον ένα χρόνο, ήτοι έως το 2026.

Απομένει πλέον να οριστικοποιηθούν ορισμένοι μικροί όροι επί του συμβολαίου και να συνταχθούν τα έγγραφα, προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές μέσα στον Φεβρουάριο με την έλευση του Αϊτόρ στην Αθήνα ή με ταξίδι ανθρώπων του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!