Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Άρη και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Μπορεί στον Άρη να μην έχει ακόμη διευθετηθεί, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το θέμα της συνεργασίας του Άλαν Πάρντιου, ωστόσο η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 36χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες από την Ανόρθωση, ευρισκόμενος στον Κυπριακό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2021. Έχει περάσει στο παρελθόν και από τις άλλες τέσσερις «μεγάλες» ομάδες, φορώντας αρχικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ (2005-2008) κι εν συνεχεία αυτές των Παναθηναϊκού (2008-Ιανουάριος 2013), ΑΕΚ (2016-2018) και Ολυμπιακού (2018-2020). Ενδιάμεσα, έχει αγωνιστεί επίσης και στις Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα, Σαμπντόρια και Ατρόμητο.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει φορέσει 35 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Εφόσον περάσει τις απαραίτητες και εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Εν συνεχεία θα τεθεί στη διάθεση του Απόστολου Τερζή που αναμένεται να αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία του Άρη, στη θέση του Πάρντιου, και μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του 61χρονου Άγγλου τεχνικού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!