Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποχαιρέτησε τους οπαδούς των Μπρούκλιν Νετς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ντάλας Μάβερικς παρέα με τον Λούκα Ντόντσιτς και με ένα όμορφο μήνυμα μέσω social media αποχαιρέτησε τους φιλάθλους των Μπρούκλιν Νετς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάιρι Ίρβινγκ:

«Ευχαριστώ τους οπαδούς και τους υποστηρικτές των Νετς για την αγάπη εντός και εκτός παρκέ. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έζησα το παιδικό μου όνειρο μαζί σας. Θα υπάρχει πάντα αγάπη από εμένα και την οικογένειά μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!