Η Ίντερ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Μίλαν με καρφωτή κεφαλιά του Λαουτάρο.

Το τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 34΄ ήταν αρκετό για κρίνει το ντέρμπι του Μιλάνου και να εδραιώσει την Ίντερ στην δεύτερη θέση της κατάτασης του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι «νερατζούρι» νίκησαν 1-0 την πρωταθλήτρια Μίλαν στο «Giuseppe Meazza», για την 21η αγωνιστική της Serie Α, ολοκληρώνοντας με χαμόγελα το «derby della Madonnina».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με το αποψινό «τρίποντο» η Ίντερ βρίσκεται στο +3 από την τρίτη Ρόμα και το +5 από Λάτσιο, Αταλάντα και Μίλαν. Στον αντίποδα, οι «ροσονέρι» υπέστησαν τη δεύτερη σερί ήττα τους και από την 6η θέση της κατάταξης περιορίζονται στην έξοδο τους στα προκριματικά του Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι συνθέσεις:

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Ντιμάρκο (71΄), Μικιταριάν (71΄Μπρόζοβιτς), Μπαρέλα (90+3΄Ασλάνι), Τσαλχάνογλου (89΄Γκαλιαρντίνι), Μαρτίνες Τζέκο (71΄ Λουκάκου)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλουλού, Κιάερ (86΄Ρέμπιτς), Γκάμπια (70΄Τιό), Καλάμπρια, Ερναντές, Μεσίας (46΄Ντίαθ), Τονάλι, Κρούνιτς, Οριγκί (55΄Λεάο), Ζιρού

Η βαθμολογία:

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!