Η Γιουβέντους διαψεύδει και επίσημα τα σενάρια για την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από την ομάδα του Τορίνου.

Νέα αναβολή πήρε η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη δράση, καθώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον απέκλεισε από την αποστολή της Γιουβέντους από τον πρόσφατο προημιτελικό του κυπέλλου με τη Λάτσιο.

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο από τον περασμένο Απρίλιο και το Σεπτέμβριο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν ήταν διαθέσιμος ξανά στη διάθεση της ομάδας, φουντώνοντας την γκρίνια σε διοίκηση και φιλάθλους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πογκμπά, ο οποίος το καλοκαίρι επέστρεψε στη Γιουβέντους μετά από έξι χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχει καταφέρει να κάνει ακόμη ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στο Τορίνο.

Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν σκέφτεται τη λύση του συμβολαίου του και διέψευσε τα σχετικά ρεπορτάζ στα ιταλικά ΜΜΕ, τονίζοντας πως περιμένει την επιστροφή του στα γήπεδα για να βοηθήσει τους «μπιανκονέρι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!