Ο αμυντικός της Τότεναμ, Κριστιάν Ρομέρο, αποκάλυψε ότι ακόμα βλέπει σε επαναλήψεις τον τελικό με τη Γαλλία.

Ο αμυντικός της Τότεναμ, Κριστιάν Ρομέρο, αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει συνηθίσει την ιστορική κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή.

Ο Κριστιάν Ρομέρο, αποκάλυψε ότι ακόμα παρακολουθεί τακτικά σε επαναλήψεις τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συζητώντας για τα επιτεύγματα της εθνικής του ομάδας, δήλωσε:

«Νομίζω ότι η ομάδα άξιζε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε μια φανταστική ομάδα, επειδή πάντα προχωρούσαμε μαζί».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αποκάλυψε, δε, ότι σκέφτηκε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο μόλις πριν από πέντε χρόνια.

Ο Ρομέρο έπαιξε βασικό ρόλο στην πορεία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά χρειάστηκε να προσαρμοστεί γρήγορα στη ζωή στην Πρέμιερ Λιγκ. Την Κυριακή, η ομάδα του, η Τότεναμ, αντιμετωπίζει την κάτοχο του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επιθυμεί απεγνωσμένα μια νίκη που θα μειώσει τη διαφορά από την Άρσεναλ στους δύο βαθμούς. Εν τω μεταξύ, τα Σπερς βρίσκονται λίγο έξω από την πρώτη τετράδα με 36 βαθμούς.

Το αστέρι της Αργεντινής μίλησε επίσης για τις δυσκολίες του ποδοσφαίρου του τουρνουά, λέγοντας: «Στην αρχή, ήταν δύσκολο γιατί ήμουν κουρασμένος ψυχολογικά. Το Παγκόσμιο Κύπελλο απαιτούσε μεγάλη πνευματική συγκέντρωση, όπως δεν είχα ξαναζήσει ποτέ στο παρελθόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!