Δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ως προς την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Τούμπα.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους», ο Μίτσελ έδειξε πως εμπιστεύεται αρκετά τον Σέρτζι Κανός και σκέφτεται να τον ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά αυτή η απόφαση δεν είναι δεδομένη και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» κάνει αρκετές δεύτερες σκέψεις. Ο παίκτης έχει κάνει λίγες προπονήσεις και δεν ξέρει ακόμα καλά το παιχνίδι των συμπαικτών του.

Γι’ αυτό το λόγο το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε να ξεκινά βασικός ο Γιώργος Μασούρας. Μάλιστα, εξίσου καλά δείγματα έχει δείξει στις προπονήσεις και ο Ζούμερ Μπουτούτσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ολυμπιακός