Λιονέλ Μέσι και Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, «συζητά αυτήν τη στιγμή» την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λιονέλ Μέσι, το συμβόλαιο του οποίου, λήγει τον προσεχή Ιούνιο, όπως επιβεβαίωσε ο ποδοσφαιρικός σύμβουλος των πρωταθλητών Γαλλίας, Λουίς Κάμπος.

«Είμαστε σε συζητήσεις. Δεν το κρύβω. Θα ήθελα να τον έχω σε αυτό το σχέδιο, για να συνεχίσει μαζί μας», δήλωσε ο Πορτογάλος παράγοντας, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Téléfoot», που μεταδόθηκε την Κυριακή από το γαλλικό κανάλι TF1 και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θα χαιρόμουν εάν συνεχίσει, αλλά αυτήν την στιγμή, μιλάμε για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον στόχο και να συνεχίσουμε να έχουμε τον Λιονέλ Μέσι μαζί μας».

Στα 35 του, ο Αργεντινός επτάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», καλείται να αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, στα γήπεδα του Κατάρ.

Παράλληλα, ο Κάμπος αναφέρθηκε και στην αποσυία του τραυματία, Κιλιάν Μπαπέ από τον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου:

«Το να χάσεις τον Κιλιάν, φυσικά είναι δύσκολο. Τον είδα πολύ στεναχωρημένο με τον τραυματισμό του. Αλλά εργάζεται από το πρωί για να πετύχει την αποθεραπεία του το ταχύτερο δυνατόν. Αυτή είναι η προσωπικότητα ενός νικητή, ενός πολύ ξεχωριστού παίκτη. Είναι ήδη, ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!