Ο 20χρονος αστέρας της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί, φαίνεται πως είναι στην κορυφή των επιλογών του Μικέλ Αρτέτα για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, η Άρσεναλ έχει ενταχθεί μαζί με ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Τότεναμ στην κούρσα για την απόκτηση του αστέρα της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί.

Ο 20χρονος παλεύει να εδραιώσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα υπό τις οδηγίες του Τσάβι, αλλά το «διαμαντάκι» της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως υπολογίζεται κανονικά από τον Ισπανό τεχνικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πρέπει να είστε υπομονετικοί μαζί του, τα πράγματα θα πάνε καλά γι’ αυτόν. Τον εμπιστευόμαστε πολύ. Έχει τρομερή νοοτροπία και είναι ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο για τον σύλλογο. Υπομονή, χρειάζεται χρόνο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την πώλησή του», δήλωσε ο Τσάβι ενόψει του αγώνα με τη Σεβίλλη.

Φυσικά, πολλές ομάδες βρίσκονται στο… κυνήγι του και οι «κανονιέρηδες» δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν. Εάν, φυσικά, το πρωτάθλημα έχει καλή έκβαση για την ομάδα. Ανσού Φατί

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!