Αναβολή και στο Κολοσσός-Παναθηναϊκός λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα και δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να ταξιδέψουν.

Η κακοκαιρία που πλήττει την χώρα δεν επέτρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού να ταξιδέψει στη Ρόδο, όπου αύριο (6/2) ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον Κολοσσό, για την 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών/Basket League.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα και πλέον αναμένεται να οριστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του. Πρόκειται για το δεύτερο ματς της 15ης ημέρας του πρωταθλήματος που δεν θα διεξαχθεί, καθώς είχε προηγηθεί η μη τέλεση της αναμέτρησης, Λαύριο-Ολυμπιακός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναβλήθηκε το Λαύριο-Ολυμπιακός εξαιτίας προβλήματος στο γήπεδο

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το απόγευμα της Κυριακής (5/2) το ματς Λαύριο-Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Basket League.

Αιτία της ματαίωσης της αναμέτρησης κατέστη ένα πρόβλημα στο κλειστό του Λαυρίου, το οποίο στάζει με αποτέλεσμα οι συνθήκες να κρίνονται επικίνδυνες για τους αθλητές των δύο ομάδων.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς τα σχέδια της κακοκαιρίας που πλήττει από χθες ολόκληρη την χώρα δεν επιτρέπει στις δύο ομάδες να αναμετρηθούν όπως ήταν προγραμματισμένο. Λαύριο-Ολυμπιακός

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών έσταξε σε ένα σημείο στο γήπεδο, μετά τις13:30, γιατί ως τότε που το είχαμε δει ήταν στεγνό. Για να μην υπάρξει κανένα ατύχημα αποφασίσαμε να μη γίνει το παιχνίδι», δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Λαυρίου, Βαγγέλης Βώδινας.

«Όπως και σε πολλά γήπεδα, όταν υπάρχει έντονη βροχόπτωση παρατηρείται το φαινόμενο αυτό. Οκτώ χρόνια στην Α1 και με πιο έντονα καιρικά φαινόμενα, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά γίνεται. Δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος να επιδιορθωθεί τώρα η βλάβη. Ο κ. Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ) είναι ήδη ενήμερος», πρόσθεσε.

Ο κομισάριος του αγώνα Θάνος Κυρτάτας είπε στην ΕΡΤ: «Το γήπεδο δεν προσφέρεται για να παιχτεί το ματς. Στάζει σε 2-3 σημεία η οροφή και οι διαιτητές αποφάσισαν να διακοπεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!