Ο Κάιρι Ίρβινγκ ζήτησε να γίνει trade από τους Μπρούκλιν Νετς και ήδη τέσσερις ομάδες του ΝΒΑ τον έχουν πλησιάσει.

«Φωτιά» έχει βάλει σε όλο το ΝΒΑ η είδηση πως ο Κάιρι Ίρβινγκ ζήτησε να γίνει trade από τους Μπρούκλιν Νετς. Ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ της λίγκας και ενδεχομένως από τους κορυφαίους ball handlers θέλει να βρει νέα… στέγη και ήδη τέσσερις ομάδες φαίνεται πως τον έχουν βάλει στο μάτι!

Πρόκειται για τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Φοίνιξ Σανς, τους Μαϊάμι Χιτ και τους Ντάλας Μάβερικς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, ως προς την ομάδα του Τέξας, όπως ξεκαθάρισε ο Βοϊναρόφσκι, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το αν και κατά πόσο θα πρέπει να θυσιαστούν για χάρη του παίκτες υψηλού επιπέδου και picks πρώτου γύρου. Κάιρι Ίρβινγκ

Οι Λέικερς έχουν το προβάδισμα λόγω της ύπαρξης του ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον οποίο ο Ίρβινγκ κατέκτησε το πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα των Καβαλίερς.

Οι εξελίξεις βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένουμε πολλές εκπλήξεις σύντομα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!