Χαμός στην Σερβία και στον Ερυθρό Αστέρα από την διαρροή ενός ηχητικού μηνύματος που φέρεται να μιλάει ο Μπεν Μπέντιλ.

Ένα ηχητικό μήνυμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Σερβία, στο οποίο φέρεται να μιλάει ο Μπεν Μπέντιλ έχει προκαλέσει τριγμούς στον Ερυθρό Αστέρα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα είναι «ρατσιστές καργ… δές» και τους μισεί, ενώ προσθέτει ότι έχει να πληρωθεί δύο μήνες και στο τέλος της σεζόν θα πάει στην Ιταλία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μπεν Μπέντιλ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που τον θέλουν να είναι αυτός που μιλάει στο ηχητικό. Χαρακτηριστικά, έγραψε στο Twitter:

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, αυτό είναι ένα ψέμα. Ποτέ δεν είπα και ποτέ δεν θα πω κάτι τέτοιο. Αυτή δεν είναι η φωνή μου. Σταματήστε να μου στέλνετε βλακείες. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!