Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ κατακεραύνωσε τις ομάδες και τους παίκτες του ΝΒΑ για το γεγονός πως όλοι πλέον βασίζονται στα τρίποντα.

Δριμεία κριτική κατά του μπάσκετ που παίζεται πλέον στο ΝΒΑ άσκησε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

«Είναι απαίσιο το μπάσκετ που παίζουν οι παίκτες σήμερα. Δεν παίζουν καθόλου άμυνα. Έχει εξελιχθεί ο αγώνας σε έναν διαρκή διαγωνισμό τριπόντων. Με εκνευρίζει όταν λένε ότι θυμώνω επειδή δεν έπαιζα εγώ με αυτόν τον τρόπο», τόνισε αρχικά ο “Chuck”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπάρχει στρατηγική στο μπάσκετ. Αυτοί πάνε στο γήπεδο και είτε βάζουν τα τρίποντα και κερδίζουν, είτε αστοχούν και χάνουν. Αυτό που με εκνευρίζει είναι πως δεν γίνεται όλοι οι καργ+-&#ες να είναι καλοί σουτέρ.

»Δεν γίνεται να είναι όλοι σαν τον Στεφ Κάρι ή τον Κλέι Τόμπσον. Δεν με πειράζει που σουτάρουν, όμως πλέον το κάνουν αυτό μέχρι και οι σέντερ. Δεν ποστάρουν πλέον. Αν κάνετε διαγωνισμό τριπόντων, απλά πείτε το», κατέληξε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!