Μπάγερν Μονάχου: Ο Μάνουελ Νόιερ με συνέντευξή του στο Athletic δήλωσε αντίθετος με την απομάκρυνση του προπονητή τερματοφυλάκων, Τόνι Ταπάλοβιτς.

Ο Μάνουελ Νόιερ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Athletic, όπου ρωτήθηκε για την απόλυση του προπονητή τερματοφυλάκων, Τόνι Ταπάλοβιτς από την Μπάγερν Μονάχου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνουελ Νόιερ:

«Ήταν δυνατό χτύπημα για εμένα. Το έμαθα από τους διοικούντες της ομάδας. Ήρθε από το πουθενά. Για τον Τόνι ήταν ξαφνικό επίσης. Δεν αντιλήφθηκα αυτή την κίνηση. Δεν υπήρχε λόγος που να μπορούσα να καταλάβω. Ειπώθηκαν πράγματα με τα οποία δεν συμφωνώ.

Mου αφήνει μεγάλη απογοήτευση. Αφορά στην ανθρώπινη πλευρά των πραγμάτων, ο τρόπος με τον οποίο φέρθηκαν σε έναν υπάλληλο. Στην Μπάγερν θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί. Είναι θλιβερό για όλους. Για την ομάδα, για τον Τάπα, για το σταφ και όλους τους τερματοφύλακες. Από την μία πλευρά είμαι, από την άλλη επαγγελματίας».

Τα όσα είπε ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν άφησε ασχολίαστα ο Όλιβερ Καν ενώ όμως τονίζει η Bild θα υπάρξει τουλάχιστον χρηματικό πρόστιμο ως τιμωρία για τις δηλώσεις αυτές:

«Οι δηλώσεις ήρθα σε λάθος στιγμή, έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Είμαι πολύ απογοητευμένος». Μπάγερν Μονάχου

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!