Ο Μίκελ Αρτέτα στάθηκε στο πλευρό των παικτών της Άρσεναλ μετά την ήττα με 1-0 από την Έβερτον στο Μέρσισαϊντ.

Ο Μίκελ Αρτέτα στάθηκε στο πλευρό των παικτών της Άρσεναλ μετά την ήττα με 1-0 από την Έβερτον στο “Γκούντισον Παρκ” το Σάββατο.

Μια κεφαλιά του Τζέιμς Ταρκόφσκι ήταν αρκετή για να ρίξει τους “κανονιέρηδες” στο καναβάτσο. Η Άρσεναλ έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί κι άλλο από τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Premier League. Αρτέτα

Ο Αρτέτα υπογράμμισε πάντως ότι οι παίκτες του έχουν την υποστήριξή του, υποστηρίζοντας ότι «τους αγαπάει ακόμα περισσότερο» μετά την ήττα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σήμερα τους αγαπώ πολύ περισσότερο από ό,τι πριν από μια εβδομάδα, πριν από ένα μήνα, πριν από έξι μήνες», δήλωσε ο Αρτέτα στο BT Sport μετά το ματς. «Είναι εύκολο να είσαι δίπλα σε κάποιον όταν κερδίζει και παίζει καλά, αλλά τώρα είναι η στιγμή να είσαι δίπλα τους γιατί το αξίζουν πλήρως και είμαι πολύ περήφανος που τους αποκαλώ παίκτες μου».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η Σίτι να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, το αφεντικό της Άρσεναλ επανέλαβε ότι η κούρσα του τίτλου απέχει πολύ από το να τελειώσει:

«Δεν πρόκειται να μας στρώσουν το δρόμο με τριαντάφυλλα. Θα είναι δύσκολο, δύσκολο και θα πρέπει να αντιδράσουμε στην απογοήτευση. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα από ό,τι σήμερα, αυτό είναι σίγουρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!