Ο Αντούνα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λόγω του ότι η μεταγραφή του για την Ευρώπη δεν τελεσφόρησε ποτέ.

Μπορεί να βρέθηκε πολύ κοντά με τον Ουριέλ Αντούνα ο Παναθηναϊκός τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως συμφωνία δεν έγινε ποτέ. Η Κρουζ Αζούλ και οι «πράσινοι» δεν τα βρήκαν και ο 25 χρόνος δεξιός εξτρέμ δεν έκανε την κίνηση προς την Ευρώπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Αντούνα σε μεξικάνικα μέσα, καθώς φαίνεται πως επιθυμούσε αυτή τη κίνηση προς την Ευρώπη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Απογοητεύτηκα γιατί πάλευα για να μπορέσω να πάω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ακόμα δουλεύω γι’ αυτό. Δεν καρποφόρησε, αλλά συνεχίζω να εργάζομαι για να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο, για να παίζω καλά στην ομάδα μου γιατί ξέρω ότι έτσι θα με δει κάποιος άλλος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!