Άλκης Καμπανός: Οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ σήκωσαν πανό στη μνήμη του δολοφονηθέντα 19χρονου στο «Signal Iduna Park».

Ο απόηχος από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού παραμένει μεγάλος εντός κι εκτός συνόρων κι ας έχει περάσει – πλέον – πάνω από ένας χρόνος από το στυγερό έγκλημα. Άλκης Καμπανός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ δεν λησμόνησαν τον αδικοχαμένο 19χρονο, αφού στο σημερινό (4/2) παιχνίδι απέναντι στη Φράιμπουργκ – στο οποίο η Μπορούσια θριάμβευσε με 5-1 για τη 19η αγωνιστική της Bundesliga στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» – σήκωσαν δύο πανό που μετέφεραν το εξής μήνυμα: «Άλκη ζωντανός για πάντα Αρειανός».

Πανό που, μάλιστα, έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα από τη σελίδα «101% ULTRAS». Άλκης Καμπανός Ντόρτμουντ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debut.gr (@debut.gr)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!