Ο Τζιμπρίλ Σισέ ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό με μία «καταπράσινη» ανάρτηση στο Instagram.

Δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Παναθηναϊκό ο Τζιμπρίλ Σισέ!

Ο Γάλλος πρώην άσος του «τριφυλλιού» έκανε ποστάρισμα για τα γενέθλια της ομάδας:

«115 χρόνια σπουδαίας ιστορίας. Ο μεγαλύτερος και πιο ιστορικός σύλλογος της Ελλάδας. Υπερήφανος που υπήρξα μέλος του συλλόγου».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ αγωνίστηκε μία διετία (2009-11) στους «πράσινους», την πρώτη σεζόν πανηγύρισε το νταμπλ ενώ πριν λίγο διάστημα βραβεύτηκε από την πράσινη ΠΑΕ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!