Ο Ρουί Κόστα μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη για τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι.

Η Μπενφίκα δεν χάρηκε για όσο θα ήθελε τον Έντσο Φερνάντες καθώς ο τελευταίος αποχώρησε με προορισμό την Τσέλσι.

Ωστόσο, φαίνεται πως η κίνηση αυτή δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ρουί Κόστα τόνισε πως τα πάντα έγιναν την τελευταία μέρα των μεταγραφών και πως δεν πρόκειται να κλάψει για έναν έτσι κι αλλιώς… φευγάτο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουί Κόστα για τον Έντσο Φερνάντες:

«Ο Έντσο Φερνάντες δεν ήθελε να μείνει στην Μπενφίκα. Δεν μας άφησε κάποιο περιθώριο. Έκανα το καλύτερο δυνατό, είμαι λυπημένος αλλά δεν πρόκειται να κλάψω για έναν παίκτη που δεν ήθελε να μείνει. Όταν ήρθε η Τσέλσι και μας χτύπησε την πόρτα, ήταν αδύνατο να αλλάξω το μυαλό του.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών είχαμε συμφωνήσει για την πώληση του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι το καλοκαίρι αλλά δεν ήθελε να μείνει. Εκείνη τη στιγμή είπα ότι δεν μπορεί να παίξει άλλο στην Μπενφίκα. Δεν κλαίω για παίκτες που δεν θέλουν να φορούν τη φανέλα μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!