Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να προσφέρει νέα συμβόλαια σε Λούκα Μόντριτς και Καρίμ Μπενζεμά σύμφωνα με ρεπορτάζ ισπανικών ΜΜΕ.

Ο Λούκα Μόντριτς απάντησε αρνητικά στην Αλ Νασρ και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ισπανία. Το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, αλλά ο 37χρονος Κροάτης σταρ δεν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η συνεργασία του με τη «Βασίλισσα» θα παραταθεί για μια σεζόν, όπως απαιτεί η πολιτική των «μερένγκες» και ειδικά από τη στιγμή που ο Κροάτης μέσος παραμένει αποτελεσματικός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει στον Μόντριτς πρόταση για το καλοκαίρι για συμβόλαιο 2,5 ετών και συνολικών αποδοχών 40 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα, αλλά σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS» ο νικητής της Χρυσής Μπάλας το 2018 έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ για μια ακόμη σεζόν.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του και στη συνέχεια η διοίκηση θα επεκτείνει και το συμβόλαιο του Καρίμ Μπενζεμά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!