Η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μιλώντας προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι ο πρωταρχικός στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά όπως επισήμανε «πρέπει για πολλούς και διάφορους λόγους να πάρουμε και το Κύπελλο.»

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που μετά από τόσα χρόνια, λόγω κορονοϊού, βρισκόμαστε και πάλι όλοι μαζί για να κόψουμε την πίτα. Είναι πολύ καλό διότι μέσα από αυτή τη δοκιμασία και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε, να βρισκόμαστε ξανά όλοι μαζί εδώ χωρίς απώλειες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Διότι από αυτή την πανδημία όλοι μας είχαμε αρκετές απώλειες, είτε αφορά τις οικογένειές μας, συγγενικά πρόσωπα, είτε φίλους. Γι΄ αυτό είμαι χαρούμενος που σας βλέπω όλους εδώ και πάλι, φίλους, συνεργάτες, τους παίκτες μας, το προπονητικό τιμ και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Σαν ομάδα, όπως βρισκόμαστε σήμερα εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος και μετά στα play off να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. προσωπικά το πιστεύω, μπορείτε.

Το δείξατε αυτό στα ματς με τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι πλέον είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς και να κατακτήσουμε το νταμπλ. Πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους πρέπει να κερδίσουμε ξανά και το Κύπελλο.

Χάρηκα πολύ όταν είδα τον πανηγυρισμό της ομάδας στο δεύτερο γκολ με τον ΟΦΗ. Εκεί πραγματικά δείξαμε ότι είμαστε μια ενωμένη οικογένεια. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, ποιος δεν παίζει, ποιος έγινε αλλαγή, ποιος βάζει το γκολ.

Είμαστε όλοι ένα, υποστηρίζουμε την ομάδα και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι τη στιγμή που σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα έπαιζε πάρα πολύ καλά, έλειπε μόνο το γκολ. Στο τέλος ήρθε κι αυτό και ενωμένοι, σαν μια οικογένεια, το πανηγυρίσαμε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εγώ θεωρώ ότι με αυτό το πνεύμα συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είστε οι καλύτεροι παίκτες στο πρωτάθλημα κι αν παίξετε με ψυχή, με πάθος και είστε συγκεντρωμένοι, σας λέω και πάλι ότι και αυτό το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας. Και θα είναι και δικό μας εύκολα.

Θα ήθελα επίσης να καλοσωρίσω και τους νέους παίκτες που ήρθαν στον Ολυμπιακό. Να ζητήσω κι από τους αρχηγούς κι από όλους εσάς να τους εξηγήσουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός για την Ελλάδα, για την κοινωνία, για το ποδόσφαιρο και γενικά πόσο σημαντικό είναι να παίζεις σ’ αυτή την ομάδα και να είσαι μέλος της οικογένειας αυτής.

Τελειώνοντας, σας ζητώ γι΄ άλλη μια φορά να πάμε δυνατά, συγκεντρωμένοι και να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους με νίκες, γιατί πραγματικά και το αξίζετε και πολύ παραπάνω το αξίζει όλος αυτός ο κόσμος που είναι κοντά μας και στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο και περιμένει με τόσο υπομονή μετά από ένα μεγάλο διάστημα να μας βλέπει να πρωταγωνιστούμε και να είμαστε στην κορυφή. Ζήτω ο Ολυμπιακός και να είστε όλοι καλά.»

Μετά το γεύμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας στην περίοδο του Ιανουαρίου, τους Ροντινέι, Ραμόν, Κανός και Μπουτούτσι, στους οποίους μίλησε για την Ιστορία του Ολυμπιακού, τη σημασία της ομάδας στην κοινωνία και στην Ελλάδα και το πνεύμα νικητή που τη διακατέχει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!