H Μίλαν δεν φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον Ολιβιέ Ζιρού και του πρότεινε ήδη νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ολιβιέ Ζιρού τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τη Μίλαν, καθώς είναι βασική επιλογή του Στέφανο Πιόλι για την επιθετική γραμμή των «ροσονέρι».

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Corriere Dello Sport», ομάδες των ΗΠΑ προσέγγισαν τη Μίλαν για τον Γάλλο σταρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η πρωταθλήτρια ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε την επέκταση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο. 

Από την πλευρά του, ο Ζιρού δεν έχει γνωστοποιήσει την απόφασή του αλλά οι εκπρόσωποί του έχουν αφήσει να εννοηθεί πως θα πει το «ναι» και μάλιστα πολύ άμεσα. Εκτιμά τους ανθρώπους της Μίλαν και δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του εκεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!