Η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Λάτσιο και πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Γιουβέντους συμπλήρωσε το παζλ των ημιτελικών του Coppa Italia. Με τη νίκη της επί της Λάτσιο (1-0) στο «Αλιάνζ Στάντιουμ», η «βέκια σινιόρα» έγινε η τελευταία ομάδα που πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς, όπου θα κληθεί ν΄ αντιμετωπίσει την Ίντερ σε μία επανάληψη του περυσινού τελικού της διοργάνωσης, που κρίθηκε στην παράταση υπέρ των «νερατζούρι».

Όπως συνέβη και στο πρωτάθλημα, στο ίδιο γήπεδο (3-0 στις 14/11), έτσι και σήμερα η «Γιούβε» έκανε το 2Χ2 απέναντι στους «Λατσιάλι», σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο γι΄ αυτήν μετά την αφαίρεση των 15 βαθμών που υπέστη στη Serie A κι έχοντας, πλέον, ως μοναδικό της στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρότι δεν είχε καθόλου καλή ψυχολογία η ομάδα του Μασιμιλιάν ο Αλέγκρι, μετά το πρόσφατο εντός έδρας 0-2 από τη Μόντσα, κατάφερε με το γκολ του Μπρέμερ στο 44ο λεπτό να πάρει τη νίκη και το τελευταίο «εισιτήριο» για τους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Λάτσιο ήταν το φαβορί «στα χαρτιά», αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν το έδειξε. Από τον Οκτώβριο του 2017 και το 2-1 έχει να κερδίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγώνες (3-2-0) σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο, Κουαδράδο (88′ Ντε Σίλιο), Φατζόλι (63′ Μιρέτι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Κιέζα (78′ Ντι Μαρία), Βλάχοβιτς (63′ Κεν)

ΛΑΤΣΙΟ: Μαξιμιάνο, Λάτσαρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι (78′ Καζάλε) Μάρουσιτς, Βεσίνο (59′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Κατάλντι (75′ Αντόνιο), Αλμπέρτο (75′ Μπάσιτς), Άντερσον, Ιμόμπιλε (46′ Πέδρο), Τζακάνι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0. Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0.