Ο Άρης και ο Ιτούρμπε ίσως χωρίσουν δρόμους αφού φήμες από βραζιλιάνικα ΜΜΕ τον θέλουν στο στόχαστρο της Γκοϊάς.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε από το βράδυ της Πέμπτης (2/2) πως ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε θα αποχωρήσει από τον Άρη με προορισμό τη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα την Γκοϊάς. Άρης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 29χρονος Παραγουανός εξτρέμ, που έχει γεννηθεί στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής, είναι μεταγραφικός στόχος του βραζιλιάνικου συλλόγου, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Bandeirantes». Τις φήμες ενίσχυσε μία ανάρτηση της Γκοϊάς στα Social Media με τη σημαία της Παραγουάης.

Από την πλευρά του Άρη, πάντως, υπάρχει διάψευση για τα δημοσιεύματα αναφορικά με μετακίνηση στη Βραζιλία του έμπειρου παίκτη, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν μετράει 25 εμφανίσεις με δύο γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Θεσσαλονικείς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!