Ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία χαρακτήρισε πρόκληση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε την τελευταία στιγμή τον αντικαταστάτη του Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες εκτός γηπέδων, στο πρόσωπο του Μάρσελ Ζάμπιτσερ.

Ο Αυστριακός διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου ανήκει από προχθές στο δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων» και τόνισε για τη μεταγραφή του:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν το περίμενα και μόλις μου έγινε η πρόταση απάντησα αμέσως καταφατικά. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα.»

Η συμφωνία περιλαμβάνει δανεισμό έξι μηνών χωρίς κάποια ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι. Ο 28χρονος μέσος έχει καταγράψει 24 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τους Βαυαρούς, αλλά μόλις έντεκα στο βασικό σχήμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!