Την απόφαση να απέχουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League 2 πήραν ομόφωνα οι ομάδες της κατηγορίας.

Οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν στο σημερινό (02/02) έκτακτο διοικητικό συμβούλιο τη διακοπή του πρωταθλήματος ως διαμαρτυρία για τα χρήματα που θα λάβουν από το στοίχημα.

Οι επιτελείς των ομάδων δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν περικοπές σε σχέση με όσα έλαβαν την περσινή σεζόν και αντιστοιχούσαν σε 250 χιλιάδες ευρώ για κάθε ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η απόφαση είναι οριστική και βρίσκει σύμφωνες όλες τις ομάδες της Super League 2 και πλέον η κατάσταση είναι οριακή.

Θυμίζουμε, από τα 63 εκατομμύρια ευρώ, που θα μοιραστούν από το Στοίχημα στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ, προβλεπόταν τα 8,7 να δοθούν στη Super League 2, πριν από μία εβδομάδα έγιναν 5,1 και προχθές ανακοινώθηκε πως θα είναι 1,7!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!