Ο Ρόι Κιν παραδέχτηκε ότι η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο βοήθησε τον Έρικ Τεν Χαγκ να επαναφέρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρόι Κιν παραδέχτηκε ότι η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο βοήθησε τον Έρικ Τεν Χαγκ να επαναφέρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάλυψε για λογαριασμό του Sky Sports τη νίκη των “κόκκινων διαβόλων” με 2-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, με την ομάδα του Τεν Χαγκ να περνάει στον τελικό με 5-0 συνολικό σκορ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Γιουνάιτεντ έχει αναγεννηθεί μετά την κοινή λύση του συμβολαίου του Ρονάλντο τον Νοέμβριο, κερδίζοντας 12 εντός έδρας παιχνίδια σερί. Ο Κιν υπήρξε σφοδρός υπερασπιστής του Ρονάλντο προς το τέλος της δεύτερης θητείας του στο Ολντ Τράφορντ, αλλά τώρα παραδέχθηκε ότι η αποχώρηση του πρώην συμπαίκτη του βοήθησε τον Τεν Χαγκ να επηρεάσει σημαντικές αλλαγές.

Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ δήλωσε στο Sky Sports: «Νομίζω ότι βοήθησε (η αποχώρηση του Ρονάλντο) τον προπονητή και τον σύλλογο. Όλη αυτή η κατάσταση με τον Ρονάλντο ήταν περίεργη. Προφανώς δεν επρόκειτο να καθίσει στον πάγκο και να είναι ευχαριστημένος με αυτό. Τώρα το αντιμετώπισαν και είναι όλα καλύτερα».

Παρά το γεγονός ότι παραδέχεται ότι η Γιουνάιτεντ είναι καλύτερα χωρίς τον Ρονάλντο, ο Κιν θεωρεί ότι το καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα του Τεν Χαγκ ήταν ακόμη πιο σημαντικό. Οι Πολ Πογκμπά, Τζέσι Λίνγκαρντ και Έντινσον Καβάνι έφυγαν ως ελεύθεροι και ο πρώην αστέρας της Γιουνάιτεντ είναι χαρούμενος που δεν συμπαρασύρουν πλέον την υπόλοιπη ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!