Μπόκα Τζούνιορς: Ημίγυμνος οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά στα συρματοπλέγματα προσπαθώντας να αλλάξει θύρα στο θρυλικό «Μπομπονέρα».

Ένας ημίγυμνος οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς προσπάθησε να αλλάξει θύρα στο θρυλικό γήπεδό της, το «Μπομπόνερα», αλλά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα χέρια του.

Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχθηκε την Ατλέτικο Τουκουμάν για το αργεντίνικο πρωτάθλημα. Ένας οπαδός που βρέθηκε στο γήπεδο ήταν ημίγυμνος και στην προσπάθειά του να αλλάξει θύρα τραυμάτισε σοβαρά τα χέρια του στα συρματοπλέγματα. Αμέσως έσπευσαν άνθρωποι ασφαλείας να τον απεγκλωβίσουν και μετέβη στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το video της προσπάθειας και του τραυματισμού του περιέχει σκληρές εικόνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δείτε το video με δική σας ευθύνη

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!