Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ακολούθησε μέρος του ομαδικού προγράμματος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Ο παίκτης των «πράσινων» είχε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και προσπαθεί να επανέλθει στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Θυμίζουμε πως ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος να αφιερώνεται στην τακτική, διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ενώ ένα γκρουπ έπαιξε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στη συνέχεια για σχεδόν μία ώρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος στην τακτική.

Μέρος του προγράμματος -προτού συνεχίσει με ατομικό- ακολούθησε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ενώ ατομικό έκανε ο Μάγκνουσον».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!